Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom waarom is het soms zo oneerlijk (24-11-2009 om 18:05)
Sjoukje je zit nu zeker lekker bij mannetje en kinderen gezellig rond de kachel. Die mevrouw heeft alleen de bevalling moeten doorstaan terwijl een man daar zo hard nodig is. En hoe komt het dat deze vrouw zwanger was?? Dat kind zou echt niet uit liefde geboren zijn. even nadenken mischien?.
Felien (24-11-2009 om 17:53)
Voor de moeder zouden wij mischien pleegouder kunnen worden en voor het kleintje opa en oma. Moeder is zeer welkom, als ze hulp krijgt via de juiste instantie. Voor beiden hopen wij op een goede toekomst.
Felien (24-11-2009 om 17:34)
Wat een verhaal zeg en wat een reactie's daarop. Gisteravond zaten wij op een cursusbij mensen die graag pleegouder willen worden. Mij man en ik waren dit jaren geleden al,en willen het weer opnieuw opstarten. Hoewel ik had aangegeven dat ik liever geen Baby wilde " is dit kindje hier welkom"
Karin (24-11-2009 om 17:30)
In en in triest . en dan te weten wat alcohol tijdens de zwangerschap doet en dan over drugs maar te zwijgen . arm schaap .
Zorgmedewerker (24-11-2009 om 17:28)
@ marga en Sjoukje, wat een vooroordelen.. @Zeeuw, beetje domme vraag hoe ze aan dat kind komt.. Een dapper besluit van de moeder, ze toont in elk geval respect voor het leven van haar kindje. Hopelijk laat ze zich helpen om zo in de toekomst zelf voor haar kindje te kunnen zorgen....
Daantje (24-11-2009 om 17:26)
Ik vind dat de moeder het goed heeft gedaan. dit is beter dan je kind te vondeling leggen in een tas of doos in een portiek of waar ook.! Voor het kindje is in elk geval goede zorg en weet hij/zij later wel wie zijn moeder is. Dit heeft ze gedaan uit moederliefde en niet uit gemakzucht!.
Cookie-instellingen beheren