Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (24-11-2009 om 21:21)
Dit is erg voor alle bij ! maar eerst even voor marga ik vindt je ordeel niet terecht ik denk zelf dat je niet eens kinderen HEBT en voor edwin als jij deze vrouw kent vind ik dat je maar eens goed met haar moet gaan praten en zorgen dat ze de keuze voor haar kind neemt <hulpzoeken dus="dus"> </hulpzoeken>
Nu ikeenseven (24-11-2009 om 20:51)
@Zeeuw De vraag is hoe ze aan het nkind komt???? Hoe raakt een vrouw zwanger?? Lijkt me heel erg duidelijk. Knap van de vrouw dat ze nu voor het welzijn van haar kind heeft gekozen. Het kind zal ook verslaafd zijn en hopelijk komt het allemaal goed.......
Een mama (24-11-2009 om 20:10)
Vreselijk om te lezen maar gelukkig heeft de mama het besef gehad om haar kindje in het ziekenhuis achter te laten inplaats van op een koude donkere plek waar het geen overlevings kans zou hebben. Hoop dat er hulp komt voor moeder en kind. Want dit verdient niemand. sterkte
Els (24-11-2009 om 19:54)
De moeder neemt idd een hele goede beslissing voor haar kindje . hoop dat het goed terecht komt , alleen jammer dat jeugdzorg er niet is voor zoiets maar altyd aan hun zelf denkt (spreek uit ervaring)geef het aan de wensmoeder zij zal het zeker met liefde groot brengen
Marga (24-11-2009 om 18:19)
@Cheleen verslaafde geven alleen maar om zich zelf. En dat ze aan de drugs zit is haar keus geweest, zij had ook een andere keus kunnen maken toen ze zwanger is geworden. Kom op zeg de rollen niet om gaan draaien. Kind is weer eens de dupe en wordt achtergelaten omdat moeder liever drugs wil.
Marga (24-11-2009 om 18:13)
Jeetje wensmoeder je kunt babytjes niet zo maar bestellen hoor. Het is geen asiel waar ze op een nieuwe mama liggen te wachten. Misschien heeft het kindje wel een hele lieve Oma of Tante hé. Adoptiebureau voor u misschien een idee?
Cookie-instellingen beheren