Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (24-11-2009 om 23:37)
@Edje ja hoor ik heb 2 normale kinderen die het allebei zeer goed doen. Breek me de bek niet open over verslaafde! En als het mijn dochter was geweest had de baby hier in de wieg gelegen en zou ik er alles aan gedaan hebben dat ze haar kind nooit meer terug kreeg.
Moesje (24-11-2009 om 23:33)
Ik wens zowel kindje als moeder alle goeds voor de toekomst, op welke manier dan ook..... Wat ik mij afvraag, baby achtergelaten in Vlissings ziekenhuis, waar ze bevallen is ?? Dacht dat we alleen nog maar in Goes konden bevallen ? Wellicht is het dan tevoren afgesproken de baby achter te laten ?
Wensmoeder (24-11-2009 om 23:31)
@marga waarschijnlijk heb jij geen kinderen! je hebt geen idee hoe het is als je geen kinderen kan krijgen. @ mini Thanks voor site! bedankt.
Minima (24-11-2009 om 21:54)
Beste wensmoeder, Meldt u aan als aspirant pleegouder bij de stichting Azz (afdeling pleegzorg)! Na screening en cursus kunt u pleegouder worden. Veel succes!
Anoniempje (24-11-2009 om 21:42)
Aan een kant misschien wel beter zo ze had haar kindje toch niet mogen houden want jeugdzorg zou het toch wel afgepakt hebben i.v.m haar verslaving.
Marina (24-11-2009 om 21:30)
Hoe zag het kindje eruit? was het een jongetje of een meisje? En waarom werd de moeder aan haar lot overgelaten? Ze kan toch geholpen worden om haar kind te blijven zien? Of misschien is zij niet alleen verslaafd en heb ze terugslag van de bevalling!
Cookie-instellingen beheren