Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Politie zoekt getuigen botsing Hulst

Toegevoegd: 30-11-2009, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zondag plaatsvond op de Absdaalseweg in Hulst.
 
Een personenauto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Absdaalseweg. Een ander is tussen 14.45 en 16.45 uur met zijn/haar auto tegen deze personenauto aangereden en heeft daarbij schade veroorzaakt.
 
Bij terugkomst vond de eigenaar van de aangereden auto een briefje onder de ruitenwissers. Op het briefje stond (vermoedelijk) het kenteken van de auto die de aanrijding veroorzaakt had. De politie is nu op zoek naar die persoon die het briefje onder ruitenwissers heeft gedaan. Aan hem of haar wordt verzocht zich te melden op het politiebureau in Hulst, of te bellen met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (30-11-2009 om 22:28)
Inderdaad leuk zo'n papiertje onder de ruitenwisser alleen een beetje jammer als t heeft geregend en het papiertje niet meer leesbaar is!!
Michael (30-11-2009 om 21:23)
Ja anoniem, zie je alles staan behalve een naam en aderes,
Anoniem (30-11-2009 om 14:49)
Nou die laten nog een briefje achter. .ik had niks onder mijn ruitenwisser zitten hoor een tijd geleden.Afijn kenteken achtergelaten lees ik hier dus kwestie van naar de pagina van rdw gaan ,, zie je alles zo staan. politie kan toch contact opnemen dan met de dader?