Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse brand bij zorgboerderij Ouwerkerk

Toegevoegd: 01-12-2009, 00.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
OUWERKERK - Op zorgboerderij De Stelle aan de Stelweg in Ouwerkerk heeft maandagavond laat een forse brand gewoed.
 
De brand ontstond rond 23.40 uur in een stal aan de achterzijde van het terrein. Brandweerploegen uit Oosterland en Zierikzee werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Er worden metingen verricht om te kijken of er asbest is vrijgekomen. Het dak van de stal is namelijk mogelijk van asbest gemaakt.


Bij de brand is niemand gewond geraakt. Enkele dieren die in de stal stonden konden op tijd in veiligheid worden gebracht. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Vrijdag 28 augustus woedde ook al brand bij dezelfde boerderij. Ook toen was er sprake van een middelbrand en raakte er niemand gewond.
 
Zie ook:
- Brand in hooischuur Ouwerkerk (28-08-2009)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fleur Visch (1-12-2009 om 18:08)
Ik vind het heel erg want ik heb het altijd naar m'n zin op de boerderij. Ik hoop dat wendy, Neeltje en Jans in veiligheid zijn en dat ze snel een nieuwe stal krijgen. Groetjes Fleur, PS tot snel
Cookie-instellingen beheren