Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Bevrijding na aanrijding in Hulst

Toegevoegd: 01-12-2009, 18.59 uur
Bevrijding na aanrijding in Hulst
Door: Roland de Jong
HULST - De brandweer heeft dinsdagavond het dak van een auto geknipt na een aanrijding op de Abdaalseweg (N258) in Hulst.
 
Het ongeluk deed zich rond 17.30 uur voor. De ambulancedienst bepaalde dat het beter was om het dak van de betrokken personenauto's te knippen om zo één van de gewonden veiliger uit de auto te kunnen halen.
 
De politie had dinsdagavond nog geen verdere informatie over de botsing. De beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (6-12-2009 om 21:53)
Het probleem op deze weg is niet het te hard rijden, maar de 2 afslagen bij Absdale. Iedereen rijdt daar netjes 80 en ineens bedenkt iemand voor je dat hij er af moet! remt dan af maar uitvoegen kan daar niet. Dit is niet het eerste ongval maar aanpassen kost de gemeente centen!
Piet (2-12-2009 om 13:55)
Natuurlijk mag je hier maar 80, maar te hard rijden is niet oorzaak nummer 1 bij alle ongelukken. Vaak een combinatie van zaken. Dit is gewoon een moment van onoplettendheid. Dit zijn wegen waar je maar 80 mag, maar het is niet verkeerd om dat stuk voor de bocht een 100 km weg van te maken.
Koewachtse (1-12-2009 om 19:46)
Mensen moeten hier nog wat harder rijden, 80 km is 80 km..zeg nu niet dat de slachtoffers te hard gereden hebben maar is toch oorzaak nummer 1..hoe vaak rij je niet op deze weg en word je ingehaald door mensen die denken dat ze harder mogen? Zou geen slecht idee zijn om hier wat meer te flitsen..