Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Meisje (14) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 02-12-2009, 22.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 14-jarige meisje uit Terneuzen is woensdagmiddag mishandeld door twee onbekende jongens.


Het meisje fietste rond 15.30 uur in de Jan van Galenstraat in Terneuzen toen ze werd klemgereden door voor haar twee onbekende jongens op de fiets. Deze jongens had ze kort daarvoor op het fietspad zien staan ter hoogte van de rotonde aan de Rooseveltlaan.

Zonder aanleiding kreeg ze een trap in haar knieholte en zakte op de grond. Terwijl ze op de grond lag, kreeg ze nog diverse trappen tegen haar been. Op een gegeven moment stopten de jongens met trappen en liepen naar hun fiets.

Het meisje zag kans weg te komen en naar huis te gaan. De huisarts constateerde dat het meisje diverse kneuzingen had opgelopen aan haar hand en been. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Iedereen die iets weet kan zich melden op het bureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hjf (3-12-2009 om 08:25)
Voor mij niks nieuws onder de zon. Alleen nu komt het in de krant en anders wordt het in de doofpot gestopt. Trouwens uit ondervinding denk ik dat dat er toch geen veroordeling komt want er zijn geen getuigen dus dan worden ze toch vrijgesproken als ze alles ontkennen.
Mark (3-12-2009 om 07:29)
Ik heb hier geen woorden voor,..stelletje geschifte!! Ik had het niet hoeven zien want dan hadden ze moeite gehad met het herkennen van zichzelf in de spiegel!! PAK deze gekken en sluit ze op!!!
Rene (3-12-2009 om 07:07)
Ik wens je heel veel sterkte meid hoop dat ze die gasten zelf eens te pakken nemen (Tip als je hun gezicht hebt gezien zijn ze misschien te achterhalen via fotoherkenning van de scholen). Beterschap.
Colin (3-12-2009 om 06:57)
veel sterkte voor het meisje! Hoop dat ze die gastjes te pakken krijgen en bij straf geen rekening houden met leeftijd! als ze nu al zo in hun hoofd zijn, hoe gaat het dan wel niet als ze volwassen worden?? Ze moeten wettelijk de straffen veel zwaarder maken, korte metten met dit soort personen!
Ano (3-12-2009 om 06:19)
Het is niet normaal wat die gasten doen en dan nog wel tegen een meisje ze moeten als ze gepakt woden flink gestraft worden en desnoods ook een pak slaag krijgen weten ze precies hoe het voor dat meisje voelde ik wens dat meisje veel sterkte toe
Natas (3-12-2009 om 06:06)
Als ik het zag,had ik die jongen zo bij hun nekvel gepakt,niet de eerste keer dat ik zoiets zag gebeuren,en de jongens bij hun nekval pakte.dat kan toch niet dit! moet ook iemand gezien hebben.
Cookie-instellingen beheren