Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaar mishandeld in Goes

Toegevoegd: 10-12-2009, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagmiddag rond 17.30 uur is een 29-jarige automobilist uit Goes, aan de Beestenmarkt in Goes, door twee mannen zwaar mishandeld.

Rond genoemd tijdstip reed de 29-jarige man met zijn vrouw en twee kleine kinderen in de auto over de Beestenmarkt. In deze straat stond een busje geparkeerd. Twee mannen waren bezig met laden en lossen.


Omdat de 29-jarige man er met zijn auto niet langs kon stapte hij uit en vroeg de twee mannen of zij het busje iets wilden verzetten. Hierop werd de 29-jarige man meteen geslagen door de twee mannen. Ook toen hij op de grond lag kreeg de Goesenaar schoppen tegen zijn hoofd en lichaam.

De 29-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De twee mannen, van 23 en 28 jaar oud, beiden uit Dirksland zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kort lontje (12-12-2009 om 15:30)
Natuurlijk laden en lossen moet ook gebeuren, maar deze mensen met zulke korte lontjes moeten ze eens laten werken zonder verdiensten en met strenge bewakers!!!! Gewoon te GEK!
Rob (12-12-2009 om 13:02)
Ondanks het feit dat er mss een woordewisseling is geweest, is het nog geen reden om iemand neer te slaan.Lang leve de maatschappij.....
Pippa (12-12-2009 om 12:31)
Zeg steenrozen deze man vroeg alleen maar of ze de bus iets opzij konden zetten ,als dat al niet meer mag!
Zeeuwse (12-12-2009 om 11:24)
De man heeft geen woordenwisseling gehad.vroeg netjes of ze de auto een stukje wilden verplaatsen. zonder al uitgevraagd te zijn kreeg hij die trappen.die twee kleine kids hebben echt gezien hoe hun papa in elkaar getrapt werd.sterkte. we denken aan jullie. mogen de daders hard aangepakt worden.
Pvv stemmer (11-12-2009 om 21:49)
Wat een flinke mannen zijn dat geweest en de kinderen getuige sterkte voor hun en de moeder. ze zullen wel zwaar worden gestraft. ze krijgen zeker 8 uur dienstverlening.binnenkort vuurwerk opruimen in hun vakantie dan kost het hun geen vrije dag lang leve nederland gaat perfect hier
Dima (11-12-2009 om 19:52)
Wat een beesten lopen er toch los op die Beestenmarkt ! Het is om je rot te schamen, direct iemand neer meppen die iets aan je vraagt...!!Achter slot en grendel zetten zulke figuren.Sterkte en beterschap voor het slachtoffer , ook voor zijn vrouw en kinderen.
Cookie-instellingen beheren