Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek woninginbraken Walcheren

Toegevoegd: 16-12-2009, 13.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar twee woninginbraken die in de nacht van dinsdag op woensdag werden gepleegd op Walcheren.


Eén van de inbraken vond plaats in een woning aan de Michaelsdreef in Middelburg. Uit de woning werden een laptop en enkele honderden euro's gestolen.

In dezelfde nacht werd ook een woning in de Breitnerlaan in Vlissingen bezocht. Uit deze woning werden een Xbox, een playstation, een harddiskrecorder en een televisie weggenomen. De waarde van deze apparatuur is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees V (16-12-2009 om 18:10)
Dit is al de zoveelste woninginbraak de laatste tijd...toch blijf ik me over 1 ding verbazen en dat is dat mensen enkele honderden euries thuis hebben liggen terwijl daar toch een makkelijke/logische oplossing voor is nl. een bankrekening
MotoRob (16-12-2009 om 17:49)
Een playstation en een X-box, nu zijn de kids ook al de dupe van een inbraak, bah, stelletje luie *** zoek eens een eerlijke baan.
Rs (16-12-2009 om 14:37)
Je spullen zijn ook nergens meer veilig. Waar gaat het heen in deze wereld.?