Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 26-12-2009, 11.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft twee mannen aangehouden op de Grote Markt in Goes die berokken waren bij een steekpartij

. Zij waren vrijdag rond 05.00 uur betrokken bij een steekpartij waarbij een 21en 23-jarige man uit 's Gravenpolder gewond zijn geraakt. Het viertal kreeg vrijdag rond 05.00 uur ruzie op de Grote Markt in Goes. De twee mannen uit 's Gravenpolder zijn met verwondingen aan buik en been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers kon na een nachtje in het ziekenhuis weer naar huis. De andere moet nog blijven.


De twee verdachten, 18 en 19 jaar oud en afkomstig uit Zeist en Bergen op Zoom, zijn rond 05.20 uur aangehouden en in verzekering gesteld. Het steekwapen is in beslag genomen en de politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (26-12-2009 om 12:11)
Gezellig kerst avondje zo!! Dat ze lekker lang gaan brommen. Sterkte jongens
Cookie-instellingen beheren