Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 60 km

Man uit Terneuzen op Nationale Opsporingslijst

Toegevoegd: 16-04-2024, 13.58 uur
De politie heeft deze foto van de man verspreid.
De politie heeft deze foto van de man verspreid.
© Foto: Politie \ HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is dringend op zoek naar de in Terneuzen geboren Misha Wils. De man is gisteren door het Openbaar Ministerie op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Wils, ook bekend onder de bijnaam Pablo, wordt gezocht vanwege een dodelijk schietincident vorig jaar in Eindhoven.


Op maandag 10 juli 2023 liep een ontmoeting tussen drie mannen aan de Heezerweg in Eindhoven fataal af. Een van hen, een 34-jarige man uit Utrecht, werd neergeschoten en overleed uiteindelijk ter plekke aan zijn verwondingen. In een Ford Fiësta vluchtten de andere man en Misha Wils naar Geldrop. De bestuurder van de Fiësta werd een paar dagen later in Duitsland aangehouden. Wils, inmiddels 25 jaar, is sindsdien niet meer gezien en wordt nog altijd gezocht voor zijn betrokkenheid bij het schietincident.

"We hebben sterk het vermoeden dat Wils niet meer in Nederland verblijft. Op dit moment zijn we op zoek naar concrete tips over zijn verblijfplaats. Ook informatie over wat zich voorafgaande en tijdens het schietincident precies heeft afgespeeld is heel erg welkom", zo vertelt de politie. Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 15.000 euro uit voor de locatie van Wils of informatie over de toedracht van het schietincident.

Wils werd op 4 januari 1999 geboren in Terneuzen. "In juli had hij lang krullend haar. Hij heeft opvallende groene ogen. Misha heeft een kenmerkende tatoeage op zijn hand; vijf puntjes in de vorm van een vijf op een dobbelsteen. Mogelijk heeft hij zijn uiterlijk veranderd en lijkt hij dus niet meer op de getoonde foto. Hij zou nu een langere baard kunnen hebben of juist geen baard. Ook zou hij zijn haar kort kunnen hebben geknipt, aldus de politie.

Heeft u Wils gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Neem ook contact op als u meer weet over de precieze toedracht in deze zaak. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088-6617734.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (17-4-2024 om 14:41)
op internet is meer over deze parel uit Terneuzen te lezen met meer foto's oa deze: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/most-wanted-politie-zet-misha-pablo-wils-op-nationale-opsporingslijst/ar-BB1lL8Ll
Cookie-instellingen beheren