Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers betrapt bij Jumbo Goes

Toegevoegd: 26-12-2009, 16.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een grote inbraak in de Jumbo supermarkt aan de Marconistraat.


Zaterdagmorgen tussen 05.00 en 06.00 uur werd ingebroken in de supermarkt, het gaat hierbij vermoedelijk om zes daders. Bij aankomst van de politie vluchtten drie personen weg in een zwarte Volvo, type XC90 met het kenteken 80-HXD-9. Deze kentekenplaten zijn gestolen. De Volvo rijdt het magazijn uit en raakt daarbij met de bovenzijde de roldeur. De politie zet de achtervolging in maar verliest op een gegeven moment de auto uit het oog.

De politie is op zoek naar getuigen die voor of rond het tijdstip van de inbraak iets is opgevallen in de omgeving van de Jumbo. Mogelijk is bij deze inbraak ook een grijze auto betrokken geweest. Vrijdagavond rond 22.00 uur is gezien dat een grijze auto (mogelijk samen met de zwarte Volvo) rondjes heeft gereden in de omgeving van de Jumbo. Na de inbraak zijn zowel een grijze auto als de zwarte Volvo via de A58 door de Vlaketunnel richting Brabant gereden.

De politie is op zoek naar weggebruikers die zaterdagmorgen rond 06.15 die auto's hebben gezien en kunnen vertellen welke kant de daders zijn weggereden. Opvallend is dat de zwarte Volvo schade heeft aan de bovenzijde. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipa (27-12-2009 om 22:13)
Beste mensen die het allemaal zo goed weten,bij achtervolgingen door de politie worden geen risico's genomen.Als het te link word stoppen ze de achtervolging zeker bij hoge snelheden boven de 200 km p.u. kijk maar naar weg misbruikers op t.v.
Kees (27-12-2009 om 17:47)
Politie heb natuurlijk ook regels waaraan ze zich moeten houden mbt achtervolgen,zo mogen ze tot max aantal kms te hard achtervolgen. Als politie op max. snelheid zou achtervolgen & op die manier de verkeersveiligheid in gevaar zou brengen & aanrijding zou veroorzaken zou iedereen hier ook zeiken
Dré de Koning (27-12-2009 om 17:11)
Misschien moeten ze auto's aanschaffen bij de politie die wat harder gaan. Hoe moeilijk kan het zijn om op een snelweg van 35 km lang een auto te achterhalen , dit met of zonder hulp van opgeroepen collega's.
JANNY (27-12-2009 om 17:00)
"De politie verliest de inbrekers uit het oog", wat een softies zijn dat toch tegenwoordig (de politie). Volgende keer komen zulke figuren weer terug, ze kunnen toch makkelijk ontsnappen!!!!!!!
Bart K. (27-12-2009 om 13:39)
Waarschijnlijk kwamen deze mensen nog wat boodschappen te kort voor de afgelopen kerstdagen ;-)
Shopper (27-12-2009 om 12:58)
Die kregen vast nog onverwachts visite op 2e kerstdag! haha! Politie....beetje matig werk hoor, zo ontsnappen meerdere dieven. Cursusje achtervolgingen nodig? Hoop dat Jumbo er niet al te veel onder moet lijden, en dat ze de late night shoppers alsnog oppakken! Succes!
Cookie-instellingen beheren