Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 27-12-2009, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Zaterdagmiddag rond 18.30 uur is op de A58 ter hoogte van Rilland een 68-jarige automobilist uit Vlissingen doorgereden nadat hij tegen de vangrail was aangereden.


Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Borsele die achter hem reed kon door hard te remmen een aanrijding voorkomen. Toen hij zag dat de Vlissingse automobilist er vandoor ging dwong hij hem tot stoppen.

Gealarmeerde agenten troffen beide automobilisten aan op de vluchtstrook. De Vlissingse bestuurder moest een blaastest ondergaan maar hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol verkeerde.

De auto liep zware schade op en is weg getakeld. De man raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (28-12-2009 om 16:02)
En wie betaal de kromme vangrail dan astra?
Geeft niet (28-12-2009 om 15:34)
Dunnes!!! Wat een mentaliteit is dit. Ik hoop nietdat ik je een keer tegenkom nadat je bij mij een schade hebt veroorzaakt. Want dit kan gewoon niet. Je bent een a.-sociaal type of misschien denk je niet goed na. Hoop voor jou op het laatste..
Twingo (28-12-2009 om 12:07)
@Astra: het lijkt me zeker niet de bedoeling dat je mag doorrijden na een eenzijdig ongeval. De vangrail waar de man tegenaan is gereden, zal waarschijnlijk ook beschadigd zijn. Iemand zal op moeten draaien voor de kosten hiervan, daarom is het goed dat de man tot stoppen is gebracht.
Erik (28-12-2009 om 10:50)
Bij een reaktie staat dat je altijd zwader gestrafd wordt dat vin ik meer dan logich die gene die de reaktie geschreven heeft vraagt om moelijkheden wie rij dan door na een ongeluk zelke menssen die dat beren praten met onverstand
Noa (28-12-2009 om 10:13)
Wat wazig allemaal,als je schade bij een ander veroorzaakt hebt,dan hoor je wel degelijk te stoppen zodat we samen de schadeformulier in kunnen vullen,of gewoon uit je doppen kijken. Maakt maakt zelden spoed!!!!
Pianoman (28-12-2009 om 09:20)
@ Astra Goed lezen Astra! Hij verkeerde blijkbaar NIET onder invloed van alcohol. Had misschien een andere reden om er van door te gaan
Cookie-instellingen beheren