Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 27-12-2009, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Zaterdagmiddag rond 18.30 uur is op de A58 ter hoogte van Rilland een 68-jarige automobilist uit Vlissingen doorgereden nadat hij tegen de vangrail was aangereden.


Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Borsele die achter hem reed kon door hard te remmen een aanrijding voorkomen. Toen hij zag dat de Vlissingse automobilist er vandoor ging dwong hij hem tot stoppen.

Gealarmeerde agenten troffen beide automobilisten aan op de vluchtstrook. De Vlissingse bestuurder moest een blaastest ondergaan maar hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol verkeerde.

De auto liep zware schade op en is weg getakeld. De man raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PW (28-12-2009 om 08:43)
Eerst lezen Astra: -er is GEEN alcohol in het spel -de auto is zwaarbeschadigd dus ik mag aannemen dat de vangrail er ook niet ongeschonden uit is gekomen. De rommel op de weg de van de auto is afgekomen (glas e.d.) zal toch ook opgeruimd moeten worden. Of heb je hier snelweg kaboutertjes voor.
Jari (28-12-2009 om 01:37)
Nee lekker Dunnes. Lekker schade aan de spullen van anderen toebrengen en dan er tussenuit piepen. Laat anderen maar betalen, als ik het maar niet ben. Gelukkig is het een misdrijf.
Francois (27-12-2009 om 23:58)
@Astra Je mag na een aanrijding ook al is die eenzijdig nooit de plek van aanrijding verlaten. Die zatlap achter het stuur had nooit de vangrail van de A58 kapot gereden als ie niet zat was. Met andere woorden hij is er zelf verantwoordelijk voor, rijd je door dan is het art. 7 wvw.
J.dunnes (27-12-2009 om 20:42)
Het is jammer dat hij tot stoppen gebracht werd,want ik adviseer iedereen die een aanrijding veroorzaakt,om door te rijden,dat doe ik ook,ik stop nooit meer en alameer nooit een hulp dienst. want je word alleen maar strenger gestraft,als je alles aangeeft. Ik heb er ervaring mee
Astra (27-12-2009 om 19:41)
Bij een eenzijdig ongeval als dit mag je toch verder rijden?? De andere wist op tijd te stoppen. Weer niet handig met alcohol op achter het stuur te zitten.
Cookie-instellingen beheren