Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pony ontsnapt en aangereden

Toegevoegd: 28-12-2009, 13.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Op de Stoofweg in 's-Heerenhoek is maandagochtend vroeg een pony uit de wei ontsnapt en vervolgens aangereden.


Een 25-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Stoofweg in de richting van de Sloeweg. Op de Stoofweg stond midden op de weg een pony die ontsnapt was uit de wei. De vrouw kon het dier niet meer ontwijken.

Na de aanrijding kwam een dierenarts ter plaatse en constateerde dat het beestje een gebroken rug en achterbenen had en niet meer te genezen was. De pony is ter plaatse overleden, de automobiliste bleef ongedeerd, maar de auto raakte zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Invlissable (29-12-2009 om 08:26)
Grappig om te lezen dat de mensen allemaal weer weten dat de automobiliste én te hard reed, én niet uit haar doppen keek.. Zijn er allemaal weer bij geweest zeker. Evengoed jammer van de pony en sterkte voor de automobiliste, die zal wel erg geschrokken zijn van ineens een pony in haar koplampen.
Jul (29-12-2009 om 00:15)
@ nellie de jonge: gelukkig dat het nog redelijk is afgelopen? vergeten dat een pony ook een levend wezen is? als ze daar niet als idioten hard rijden had dat nooit gebeurd. Heel veel sterkte aan de eigenaar
Michiel (28-12-2009 om 17:40)
Op google maps zie ik dat de stoofweg één lange weg is zonder bomen erlangs, daar staat een tamme pony midden op de weg en die rij je dan vervolgens aan flarden ? Donker of niet, dat beest moet je gewoon zien, of dacht mevrouw dat 'ie wel opzij zou stappen ?
Noa (28-12-2009 om 16:31)
Als men nou eens niet zo hard rijden kun je nog wat besparen,laatst reed ik ook normaal en kon tijdig remmen door dat er 4 herten overstaken,snelheid staat niet voor niks aangegeven.
Roos (28-12-2009 om 16:10)
Ooh.. wat erg! sterkte voor baasje en waarschijnlijk geschrokken automobiliste!
Dima (28-12-2009 om 15:27)
Helaas voor de pony....gelukkig dat de de automibiliste er goed vanaf gekomen is. Sterkte ; ook voor de eigenaar van de pony !
Cookie-instellingen beheren