Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 215 km

Gewonde bij ongeval op Lenshoekdijk

Toegevoegd: 04-01-2010, 18.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - Bij een eenzijdig ongeval op de Lenshoekdijk in 's-Gravenpolder is maandagmiddag één persoon gewond geraakt.


Rond 16.50 uur raakte een 19-jarige bestuurster van een personenauto van de weg en kwam onder aan de dijk tot stilstand. De brandweer, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Het slachtoffer, dat afkomstig was uit de gemeente Borsele, is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval was ook dinsdagavond nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elza (11-1-2010 om 08:57)
Ha An, heel veel sterkte joh. Hopelijk durf je weer in de auto te stappen.
Ook een strooier (5-1-2010 om 18:11)
Beste mensen we doen er alles aan sinds de intrede van de vorstperiode al 160 overuren,,pas je rijgedrag aan de situatie en passeer nooit geen schuivers/strooiers dank u nu snel eten want de telefoon zal zo wel gaan groetjes
Jeroen (5-1-2010 om 17:59)
Een advies aan de mensen die het gelijk over strooien hebben ga zelf eens dag in dag uit klaar staan met je strooier en geef dan nog is een oordeel !! respect voor de strooiers en beterschap voor de gene die het gehad heeft
K (5-1-2010 om 17:21)
Sterkte aan de inzittenden die moeten toch een behoorlijke klap gemaakt hebben
SlowRider (5-1-2010 om 10:17)
"Er word niet gestrooid" vind ik altijd zo'n slap excuus.Van mijn part is het zo glad als op een ijsbaan,de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf als je je snelheid niet naar omstandigheden aanpast.Ik zie nog steeds mensen rijden met dit winterweer waarvan ik denk,ik vis je straks niet uit de sloot.
Niek (5-1-2010 om 09:54)
Belachelijk dat mensen verwachten dat op elke vierkante centimeter gestrooid wordt. Sterkte.
Cookie-instellingen beheren