Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-1-2010 om 13:02)
Beste Johan, Jouw reactie kan ik écht niet begrijpen ! 'HET ZIJN MAAR DIEREN' Dieren zijn volledig afhankelijk van wat mensen er maar mee uitvoeren. Als de mens dan de fout maakt om een dier 'te nemen' en er vervolgens niet voor kan/wilt zorgen, vindt jij dat de fout van dat dier ? Denk na !
Angela (7-1-2010 om 12:29)
Johan..... Het zijn maar dieren???? Het zijn wel levende wezen! Iemand die dat doet bij pupjes (of andere levende wezens) moeten ze opsluiten en een zeer zware straf geven! Maar hier in Nederland lopen ze zo weer vrij op straat!
Vindster (7-1-2010 om 12:27)
Ik heb ze gevonden. Zo klein waren ze echt niet meer, dus zeker al enkele maanden oud. Dit beeld staat wel op mijn netvlies gebrand en dat was echt geen prettig gezicht! Hoe kun je in hemelsnaam onschuldige dieren zoiets aandoen. Hopelijk kan men deze ziekelijke mevrouw helpen.
Lotti (7-1-2010 om 11:59)
Dier of mens: beiden zijn levende wezens Johan. Waarom kijk jij er zo op neer? Voel je je dan beter? Over de dader kan ik geen oordeel vellen omdat ik niet in de geest van een verwarde kan kijken. Maar ik vind dit wel triest.
Kloostersmeiske (7-1-2010 om 11:54)
Wat een schandalige actie van deze persoon joh is altijd een makkenlijk excuus om te zeggen ze was verward ik vind het geen excuus neem dan geen dieren in huis als je er toch niet voor kunt zorgen zulke mensen zijn geen dieren WAARD word steeds gekker in de maatschapij
Rene (7-1-2010 om 11:48)
Nou Johan en Opa, wat mij betreft zien jullie het wel objectief. Wat is dat nu voor een kul van velen om dieren boven de mens te willen plaatsen. Ken je plaats en als je dat niet kunt ..... ga dan maar terug naar je hok.
Cookie-instellingen beheren