Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (7-1-2010 om 18:14)
'Het zijn maar dieren" Zelf heb ik to-taaal niets met kinderen, vind er echt niets aan. Moet ik dan ook maar denken als er een zuigeling dood gevonden wordt van ach het is maar een kind van een dag of wat die amper verder kijkt dan 30 cm? Nee! Want net als deze diertjes is deze onschuldig. Asiel?
Lucy (7-1-2010 om 17:28)
Het zijn maar dieren daar zit nu juist het probleem. we hebben verantwoording tegenover alles wat leeft dus ook dieren. ze hebben gevoel en emotie. mensen kunnen nog voor zichzelf opkomen amar dieren niet. als je ze niet wilt begin er dan niet aan het is ieder zijn keuze.
Anoniem (7-1-2010 om 17:19)
Helemaal mee eens dat het maar dieren zijn, ontzettend overdreven reacties allemaal. Ps: ben ook een groot dierenliefhebber, tot op zekere hoogte.
Martin (7-1-2010 om 16:55)
En Johan heeft helemaal gelijk .
Condor (7-1-2010 om 16:13)
Oproep aan alle dierenliefhebbers. Meld je aan als gastouder voor een hond, kat, konijn of wat dan ook. Deze vrouw zal best wel geprobeert hebben ze te slijten, maar als niemand ze hebben wil? En wat kost een asiel tegenwoordig of in de laatste plaats een spuitje bij de dierenarts? Dus kom op!
Zoltan (7-1-2010 om 14:00)
Nou wat een reacties. iedereen heeft zijn zegje klaar en denken dat ze alles weten of kunnen verklaren. ( iemand die verward is doet zo iets niet) Wat doet ie dan wel??? Misschien psychiater van beroep?. Ba kijk eerst naar je zelf voordat je een ander veroordeel. en ja ik hou van dieren
Cookie-instellingen beheren