Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (7-1-2010 om 21:25)
Zeker een stomme reactie van jou Johan. Als je niet van dieren houd neem dan geen dieren. Ik hoop dat ze een hele hoge straf krijgt en nooit geen enke dier meer mag hebben in haar leven.
Prof. dr. Nederlandse taal (7-1-2010 om 19:40)
Ik irriteer mij mateloos aan de taalfout van Snoky. Het is 'trouwer dan', en niet 'trouwer als'. In de nederlandse taal gebruikt men 'als' bij gelijke zinsdelen en 'dan' bij ongelijke zinsdelen. Uw formulering is derhalve incorrect.
Zeeuw (7-1-2010 om 19:26)
@johan, een dier is maar een dier is wel een beetje onverschillig. Een hond lijdt net zoveel als een mens die verdrinkt. Wil je ervan af, drop ze dan bij opvang, dierenartsen oid. En zodra iets ontdekt wordt en er hangt een straf boven het hoofd, dan zijn er ineens veel mensen verward.
TT (7-1-2010 om 18:34)
Een dier is niet voor je plezier. Een dier is voor het leven. Je hebt er niets aan ze alleen maar eten te geven. Een dier heeft liefde nodig,net zoals wij. Daarom maakt een huisdier ons blij Neem ze voor het leven. En laat ze je liefde geven. Want ook een dier is niet als wij een levend wezen
@ngelo (7-1-2010 om 18:33)
Nee hoor johan wand dan zou ik je serieus nemen .en dat doe ik dus niet
TT (7-1-2010 om 18:27)
Idd Johan een reactie op die van jou: Hoe durf je zo te praten. Het zijn maar dieren. Dieren zijn nog beter en belangrijker dan mensen, zij weten de echte waarde van vriendschap,trouw,liefde. Maar jij kent dat zeker niet Johan? Jij bent maar een mens...zonder gevoel..zonder waarde van leven
Cookie-instellingen beheren