Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (8-1-2010 om 08:59)
Ik verbaas mij echt over het "geklets" heen en weer... Mischien een idee....niet reageren...verwonder u slechts....
Anoniem (8-1-2010 om 08:45)
Natuurlijk is het niet goed wat de vrouw gedaan heeft, maar wat weten wij precies van de questie? Wat ik wel frappant vind is dat sommigen mensen belangrijker vinden dan dieren!
Vlissinge (8-1-2010 om 06:59)
Ik maak me net zo druk om mensen als dieren,maar bij mensen komen er niet van die belachelijke reactie's van : het is maar een mens. En die vrouw zal zeker verward geweest zijn,als je zoiets doet dan spoor je gewoon niet. Je mag idd zelf je huisdier euthaniseren,maar verdrinkingsdood? te ziek
Marco (8-1-2010 om 01:16)
En wat moeten we dan doen met 'verwarde mensen' ? Misschien is Johan's oplossing wel heel gemakkelijk ? Verwarde mensen leveren niet écht een bijdrage aan ons land. Én zo zijn er nog genoeg voorbeelden te over.
Student (8-1-2010 om 01:03)
@Prof. dr. Nederlandse taal: Goed dat u het verschil tussen "als" en "dan" opmerkt. Er zijn inderdaad veel mensen die overal "als" gebruiken. Het is alleen jammer dat u zelf ook een taalfout maakt: iets irriteert je, of je ergert je ergens aan. Mvg van een oplettende student.
Jammer hoor..@ Johan (7-1-2010 om 22:36)
Ach Johan....het is MAAR een mens...Het is EEN dier en het is EEN mens. Hoe dan ook is dit niet goed te praten. AL het leven op aarde heeft, sommige in bepaalde mate, respect nodig...het lijkt nu wel totaal van de wereld te zijn verdwenen. Mevr. moet wel ziek zijn, maar erg jammer van de hondjes.
Cookie-instellingen beheren