Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenliefhebber (7-1-2010 om 11:10)
Wat een reactie johan van het is maar een dier, jij bent in dit geval voor mij maar een mens. als je niet op een fatsoenlijke manier voor een dier wilt of kunt zorgen moet je ze niet nemen, heel simpel. het houden van een dier is namelijk altijd een keuze die je zelf maakt
Johan (7-1-2010 om 10:21)
Wat een overdreven reacties weer, van al die 'dierenliefhebbers'. Probeer het toch eens in proporties te zien. Het zijn maar dieren (maar daar praat ik de daad van die mevrouw niet mee goed). En hier zal wel weer een stortvloed aan reacties op komen....
Gerard (7-1-2010 om 10:17)
Geen woorden voor. Dat ze verward is geloof ik direct want hoe ziek kun je zijn als je 5 pups verdrinkt! Dierenbeulen gewoon opsluiten in de gevangenis.
Jeroen (7-1-2010 om 09:52)
Dat moeten ze met de mensen doen die dieren mishandelen.
Snoky (7-1-2010 om 09:41)
P en andere (mensen) jullie weten niet wat van dieren houden is ,ja bij ons gaan ze voor de mens,er is niets trouwer als een dier,en de kleine puppies hebben er ook niet omgevraagd nee het zelfde doen met dat mens ,is ze nou helemaal ?ik hoop dat ze haar straf thuiskrijgt
Sandy (7-1-2010 om 09:21)
Wat ontzettend zielig voor de hondjes, deze vrouw moet gestraft worden! Mensen kunnen nog te gemakkelijk een beest pijn doen, zonder straf te krijgen!
Cookie-instellingen beheren