Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janet (7-1-2010 om 08:48)
Onvoorwaardelijke vriendschap en trouw... Een voorrecht dat alleen onze viervoeters bezitten! ik heb hier verder geen woorden voor
Opa (7-1-2010 om 08:30)
Ik kan me herinderen uit "die goeie ouwe tijd"dat overgebleven pupjes van hond of kat in een jute zak gingen , steen erbij en plons. Aangezien mensen VOOR dieren gaan, hoop ik dat het met de vrouw weer goed komt. EN ja ook wij houden van onze dieren
Rene (7-1-2010 om 08:29)
Nou wat een drukte zeg, maak je liever druk om al die mensen die kinderen nemen en er dan op een verschrikkelijke manier mee om gaan. Het is heel erg voor die mevrouw en de hondjes lijden toch niet meer? Ze zal dit echt niet zo maar doen hoor, wacht maar tot een van jullie wat mankeert.
Mark (7-1-2010 om 07:28)
Ben je dan even niet goed snik.
Colin (7-1-2010 om 07:24)
Walchelijk! hier is geen excuus voor, en het verward zijn al helemaal niet! gemoedstoestanden worden altijd als excuus gebruikt, kom zeg, het is iets te makkelijk om je daar achter te verschuilen. En wanneer iemand zulke dingen doet in de verwarde toestand,moet je gewoon voor goed vast zitten.
Karin (7-1-2010 om 07:20)
Wat erg weer voor deze kleine schatjes,ze moeten dat mens zelf eens een half uur onder water stoppen met deze kou zal ze afkoelen.grrrrrrrrrr
Cookie-instellingen beheren