Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Olga (7-1-2010 om 00:00)
Hoe kan je het in je hooft halen om zo iets te doen weerloos zijn ze. Jonge pupjes. Zwaar straffen net als in de usa.
Marga (6-1-2010 om 23:58)
Iemand die echt verward is doet zo iets niet! Dan heb je genoeg aan je zelf. Leuk geprobeerd van haar en wat verschrikkelijk toch dat dit soort mensen dieren hebben! Arme dieren die geen kant op kunnen. Mag toch hopen dat de rest aan dieren met spoed in beslag wordt genomen!
Manon (6-1-2010 om 23:28)
Ik hoop dat de mevrouw begrepen wordt, sterkte.
Blondie (6-1-2010 om 23:15)
Sorry hoor, maar die vrouw helpen? Nou, als je zo iets doet,ben je niet meer te helpen. 'Ik ben effe de weg kwijt, us verdrink maar de hondjes'.
Erg (6-1-2010 om 22:59)
Jeetje. Onschuldige beestjes verdrinken... Bah, ik walg van zulke mensen.
Arjen (6-1-2010 om 22:52)
De reacties hieronder zijn in mijn ogen overdreven, net alsof je honden met mensen moet gaan vergelijken. Er gebeuren wel ergere dingen in de wereld, en dan doel ik op de behandeling van mensen.
Cookie-instellingen beheren