Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na verdrinken hondjes

Toegevoegd: 06-01-2010, 21.51 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft vandaag een vrouw opgepakt nadat de melding binnen was gekomen dat vijf jonge hondjes waren verdronken.

Een voorbijganger had de diertjes gevonden in een watertje in Kloosterzande. Na onderzoek hebben agenten van de Zeeuwse politie de 51-jarige eigenaresse van de honden aangehouden.


De vrouw, afkomstig uit de gemeente Hulst, verkeerde volgens de politie in verwarde toestand. Ze is voorlopig ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hondenliefhebber (7-1-2010 om 05:30)
Verward of niet dit is echt schandelijk zoiets moet worden gestraft
0117 west coast (7-1-2010 om 03:04)
Ik mag hopen dat ze die dierenbeul eens aanpakken. Het wordt steeds gekker...
John (7-1-2010 om 01:22)
Het lijkt mij ook niet de juiste oplossing alleen is het volgens mij nog niet verboden in nederland je eigen huisdier te euthaniseren mits dit niet met onnodig lijden gebeurd. Daarnaast zo iemand insluiten en daders van verkrachtingen staan zo weer op de stoep ??
P (7-1-2010 om 00:36)
Jullie moesten toch eens beter nadenken hoor. Natuurlijk is het slecht dat iemand pups zomaar verdrinkt, maar ik erger me aan het feit dat de meest verschrikkelijke dingen maar gewoon worden genegeerd. Maar zodra er maar iets met een dier is, de halve site word gebombardeerd met ach en wee.
Moeders (7-1-2010 om 00:24)
Smoesje is goed, praatje deugt niet. Vroeger hadden ze een slechte jeugd gehad, tegenwoordig zijn ze verward. Dit is niet de daad van een verward iemand maar een doelbewuste actie. Als ze echt zo verward was geweest had ze zich zélf ook wel verzopen
Lucy (7-1-2010 om 00:06)
Ze zouden haar ook maar tijdje onder water moeten houden weet ze wat de diertjes doorgemaakt hebben. dit is toch niet normaal. een ander doet alles voor zijn diertjes. bah
Cookie-instellingen beheren