Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewonde bij ongeval in Souburg

Toegevoegd: 15-01-2010, 17.59 uur
Gewonde bij ongeval in Souburg
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op een kruising in Oost-souburg is vrijdagmiddag een man gewond geraakt.


Het ongeval vond even voor 16.00 uur plaats op de kruising van de Burgemeester Stemerdinglaan met het Oranjeplein. De man werd door nog onbekende oorzaak aangereden door een taxibusje.

Over de verwondingen van de man is bij de politie nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (17-1-2010 om 10:42)
Ja gevaarlijk is het er ondanks de haaietanden wordt er toch doorgereden. die taxibusjes rijden soms ook veel te hard al vaker met geluk zo een busje ontweken. ja misschien stoplichten toch een oplossing? tegenwoordig draat alles om geld niks mag te duur zijn ook al vallen er gewonden of doden
MotoRob (16-1-2010 om 14:29)
Het is gewoon een erg onoverzichtelijk kruispunt, ik denk dat verkeerslichten plaatsen de enige oplossing is om verdere ellende te voorkomen, maar als iemand een beter idee heeft.............
Ex-souburger (16-1-2010 om 10:48)
Vlissingen geeft bergen geld uit aan Vlissingen zelf en Souburg hangt er maar een beetje bij. Het wordt tijd dat er eens wat in Souburg opgeknapt wordt!
Andere souburger (16-1-2010 om 10:45)
@souburger. ben het gedeeltelijk met je eens maar vergeet niet dat het heel rommelig is op die kruispunt en er word ook HEEL hard gereden
Noa (16-1-2010 om 08:17)
Vaak als je een foutje maakt,wil de ander laten zien dat je fout bent,waarom is het niet een kleine moeite om een onbewuste foutje op te vangen? ik wil niet zeggen dat het met dit ongeluk is zo is gebeurd.maar fietsers behoren ook uit te kijken.en onthoud,ook een fietser krijgt schuld.
Erik (16-1-2010 om 07:19)
Hopeloos verouderd ? Vindt ik niet. Het oranjeplein is pas helemaal vernieuwd. Onoverzichtelijk en gevaarlijk ? Helemaal mee eens. Ik kom er minstens 2x per dag langs en ben altijd blij als dat "heelhuids" is. Slachtoffer, veel sterkte en beterschap. Taxi chauffeur, ook sterkte!
Cookie-instellingen beheren