Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Boetes voor weggooien afval in Hulst

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Naar aanleiding van een reeks overlastklachten over het gedrag van de (school)jeugd in Hulst is vandaag een controle uitgevoerd.


De meldingen over met name het op straat gooien van afval kwamen met name vanuit de omgeving van de Poorterslaan. Woensdag heeft de politie voor schooltijd, in de middagpauze en na schooltijd toezicht gehouden in de omgeving van de Poorterslaan.

Vijf personen kregen een bekeuring van 90 euro voor het gooien van afval op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (21-1-2010 om 18:50)
Volstrekt zinloze actie waarbij de burgers het bezuren. De gevolgen bestraffen is net als mosterd na de maaltijd. Beter kijken samen met de gemeente en de school hoe de oorzaak kan worden opgelost. Zorg dat de puberjeugd milieubewust wordt en laat ook hun mening meetellen in een beter klimaat.
John (21-1-2010 om 18:48)
Oja ook nog een beloning gaan geven zeker . Net als ze hun licht op de fiets aan hebben. Belachelijk , gewoon je kind Opvoeden. Zoals het hoort , taak van de Ouders. Anders gewoon boetes betalen. Of geen kind nemen , nog beter. Als je ze maar aan hun lot over laat. Of in de kinder opvang. Triest.
Kees (21-1-2010 om 18:19)
Alstublieft kom ook in walcheren controleren,de mensen vinden het normaal om afval op straat te gooien,waar jij op staat te kijken en??,.,,,, het zin de mensen in de grote dure auto,s, triest triest,schaam je je zulke lui.goede actie in hulst!
Marja (21-1-2010 om 18:18)
Het is een kwestie van moraal en die is zoek, pak de Scheldeboulevard ook maar mee in Terneuzen, veel afvalbakken maar ach als we bij de Mac hebben gegeten donderen we dat gewoon op straat toch. Geen gelul over de politie heeft betere dingen te doen, inderdaad zonde dat ze hun tijd moeten VERDOEN
Jordy (21-1-2010 om 16:55)
Wat denken die he. dat ze met en boete van 90 euro geen afval meer droppen op straat. niemand kan er iets tegen beginnen we gaan toch wel verder hoor.
Peter (21-1-2010 om 16:48)
Goed zo. Ik woon in de buurt van de poorterslaan en ik weet dat er op elke hoek van alle zijstraten overal van die gele vuilnisbakken staan tussen de winkel de golff en het reijnaertcollege, de mensen van dethon groen hebben een dagtaak om da zwerfvuil te moeten opruimen
Cookie-instellingen beheren