Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Boetes voor weggooien afval in Hulst

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Naar aanleiding van een reeks overlastklachten over het gedrag van de (school)jeugd in Hulst is vandaag een controle uitgevoerd.


De meldingen over met name het op straat gooien van afval kwamen met name vanuit de omgeving van de Poorterslaan. Woensdag heeft de politie voor schooltijd, in de middagpauze en na schooltijd toezicht gehouden in de omgeving van de Poorterslaan.

Vijf personen kregen een bekeuring van 90 euro voor het gooien van afval op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (21-1-2010 om 14:00)
Dat ouders evt. de boete moeten betalen voor hun kinderen is eigen schuld. Hadden ze hun kind maar een opvoeding moeten geven, dan wisten ze dat je rommel niet op straat moet gooien. geheel terecht dus... Tijd om eens de probleem ouders aan te pakken, beëindiging kinderbijstand bijvoorbeeld ?
Zoop (21-1-2010 om 13:56)
Jögren heeft gelijk, vroeger mocht je niet eens het schoolplein af. Tegenwoordig sta je tussen de middag achter rijen leerlingen die hun boterhammen weggegooid hebben en per persoon een zakje chips en een energy drink staan af te rekenen. En ga maar opzij, want ze hebben de ruimte nodig...
Anoniem (21-1-2010 om 12:37)
Tuurlijk! De politie verdient nog niet genoeg! Gooi de bon bij ma of pa en ze betalen wel. De jeugd van tegenwoordig zal het echt een zorg zijn wat ze moeten betalen en waarvoor.
Els (21-1-2010 om 11:02)
Boetes worden vaak door pa of ma betaald, waar moeten ze immers het geld vandaan halen. Toch is het positief dat er aandacht aan besteed word maar denk dan in de zin van een alternatieve straf. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn een week lang het het zwerfvuil in de straat opruimen.
Elise (21-1-2010 om 10:51)
Ja, slechte reactie van de politie, het was beter gemeld bij bureau Halt, dan had de persoon in kwestie een paar uur rommel mogen ruimen op straat. Dan sta je voor gek bij de verdere jeugd. Nu zullen de ouders de boete wel betalen. lachen?
Natuurmens (21-1-2010 om 10:37)
Laat ze buitenom die boete ook nog maar twee dagen 50 kilo zwerfvuil langs wegen en fietspaden verzamelen met zo'n grijper en een vuilniszak. Het is niet normaal wat er overal neergesmeten wordt . Is het zo'n grote moeite je rommel in een vuilnisbak te gooien, of mee naar huis te nemen.
Cookie-instellingen beheren