Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Groepje wil scooter stelen van meisje

Toegevoegd: 25-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vanavond is tussen 18.30 en 18.45 uur geprobeerd een scooter afhandig te maken van een 17-jarig meisje uit Vlissingen.


Het meisje reed over de Bloemenlaan in haar woonplaats. Ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan moest zij even wachten om te kunnen oversteken. Op dat moment kwamen er drie mannen op haar af.

Eén van de drie pakte het sleuteltje uit het contact van de scooter. Hij vertelde het meisje dat zij haar scooter aan hem moest afstaan. Dat deed het meisje niet. Hierna kreeg zij een klap in haar gezicht. Vermoedelijk is de poging gestaakt, omdat er wat auto's achter het opstootje waren gestopt.

De drie mannen zijn hierop doorgelopen. De sleutel is teruggegeven aan het meisje. Het meisje is niet gewond geraakt. De politie vraagt getuigen van dit incident om zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stanley (26-1-2010 om 12:21)
Zo gemeente en overheid wat gaan jullie er nu er aan doen?? jullie lezen er is reactie van elke kant gekomen zelfs van de overkant jullie zouden maar is een spoed vergadering moet houden en jullie armen ineen sluiten over het probleem gebied en met een goede oplossing komen en geen tijdelijke.
Bloemenbuurt (26-1-2010 om 11:16)
Ja allemaal stoer praten maar 9 van de 10 doet niks tegen deze mensen. Bloemenlaan is een achterstandswijk geworden je wordt daar gewoon bedreigd met pistool of mes dus veel succes allemaal
Bewoner Zeeland (26-1-2010 om 10:59)
Meer details graag, signalement of is het dan weer te confronterend of was het weer noordafrikaans of antiliaans uiterlijk.. Meer kenmerken en kleding, mischien dat andere ook last van hebben gehad... Tijd voor cameras op straat ... in probleem gebieden.
Patrick (26-1-2010 om 10:57)
Pffff zielige mannekes. Gelijk hard aanpakken zulke zielige figuurtjes geef ze maar 1.5 jaar gevangenis straf. Het zal ze gelijk leren. Dit moet de politie zien als straat roof
Joost (26-1-2010 om 10:35)
Wat een schoften die kerels. hoop dat ze gevonden worden en een flinke straf krijgen, een werkkamp met een paar sterke toezichthouders lijkt me wel iets voor deze figuren.
Buur (26-1-2010 om 10:29)
En we mogen zeker niet vragen naar de huidskleur van die 3 stoere mannen?
Cookie-instellingen beheren