Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde beschadigt zes auto's

Toegevoegd: 01-02-2010, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag in Zaamslag voor een chaos gezorgd.


De man wilde op de Molenstraat achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in. Hierdoor ontstond een aanrijding met meerdere geparkeerde voertuigen.

In totaal raakten zes auto's beschadigd, inclusief de auto van de 74-jarige man. Hijzelf kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E.h.de poorter (2-2-2010 om 21:38)
Mensen laat ik het zo zeggen zelf heb ik het met m,n vader ook meegemaakt en dit was bij een supermarkt waar dus ook veel mensen lopen hier hadden dus ook slachtoffers kunnen vallen. Rijbewijs innemen is mischien het beste maar laten ze dan wel het openbaar vervoer goed regelen
Henk (2-2-2010 om 20:25)
Ik reageer op bericht van: Dochter (2-2-2010 om 09:14 uur). Mevr, U moest beter weten, Het is zelfs voor een ervaren fitte chauffeur onveranrwoord om 10 uur acher het stuur te zitten. U ziet het als een prestatie, ik zie het als zijnde dom.
Hennie (2-2-2010 om 19:35)
Sorry Theodoor, herkeuringen hebben blijkbaar geen zin! Mensen moeten zelf verstand hebben! Zelf ben ik ook gepensioneerd en weet dat rijden in het donker voor mij problemen geeft. Doe ik dus niet meer. Neem een taxi. Helaas hebben weinig mensen dat verstand of willen het niet toegeven!
Mien (2-2-2010 om 18:57)
Sjonge jonge het word echt steeds erger, ik snap die oude mensen wel ze willen hun vrij heid van het auto rijden niet kwijt maar op die leeftijd en je bent al mis met de pedalen..
STFU! (2-2-2010 om 18:43)
Nu zijn het eens een keer die oude mensen =] En nu mopperen die mensen die altijd zeuren over de jongeren niet oh wat stoer
Jack Hamelink (2-2-2010 om 18:26)
Die oudere bestuurder heeft wat de Belgen zeggen een Accordionfile veroorzaakt.niemand gewond en de zaak netjes afgehandeld. De uitdeukbedrijven zullen hem wel een bloemetje gestuurt hebben. Keuring van ouderen graag vanaf 40/45 fileprobleem ook opgelost. Volgende keer gewoon weer vooruit.
Cookie-instellingen beheren