Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde beschadigt zes auto's

Toegevoegd: 01-02-2010, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag in Zaamslag voor een chaos gezorgd.


De man wilde op de Molenstraat achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in. Hierdoor ontstond een aanrijding met meerdere geparkeerde voertuigen.

In totaal raakten zes auto's beschadigd, inclusief de auto van de 74-jarige man. Hijzelf kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vinnie (2-2-2010 om 17:20)
Lijkt mij een pure schrikreactie, kan iedereen overkomen, al zullen we dat nooit willen toegeven of we zeggen van; dat gebeurd mij nooit.
J.B.Klaassen (2-2-2010 om 17:06)
Het is zo eenvoudig, rijbewijs inleveren en dan ben je overal van af? Dagelijks gebeuren zulke dingen en nog veel erger ook hoeveel rijbewijzen moeten er dan ingeleverd worden,en uit welke leeftijdsgroepen? Het zal dan stil worden op straat. Hoe zul je oordelen als je zelf 70 of 80 bent??
Anja (2-2-2010 om 16:56)
Angelique, deze meneer is niet bejaard. Ik stap liever bij iemand van 70 met ervaring in de auto dan bij van die jongelui die denken dat alleen zij goed zijn in het verkeer en iemand van 70 afgeschreven
Piet (2-2-2010 om 16:14)
Waarom deze man zijn rijbewijs afnemen. Omdat hij 74 jaar oud is ? We hebben onze mond vol leeftijdsdiscriminatie als het over solliciteren gaat, maar nu mag het wel. Ik den het niet, gewoom een ongelukje. en gelukkig verzekerd, dus wat is het probleem ?
Naamloos (2-2-2010 om 15:52)
Er is maar een iets van te zeggen en dat is dat de het vervelend is voor meneer en die kan er niks aan doen kan gewoon gebeuren
Ikke (2-2-2010 om 15:38)
Als iedereen die wel eens een fout in het verkeer heeft gemaakt zijn of haar rijbewijs moest inleveren....Dan was het file probleem nu opgelost!!!! Dus zullen we allemaal lekker naar onze eigen fouten kijken? Succes meneer en betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren