Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Bejaarde beschadigt zes auto's

Toegevoegd: 01-02-2010, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag in Zaamslag voor een chaos gezorgd.


De man wilde op de Molenstraat achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in. Hierdoor ontstond een aanrijding met meerdere geparkeerde voertuigen.

In totaal raakten zes auto's beschadigd, inclusief de auto van de 74-jarige man. Hijzelf kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N.V.T. (2-2-2010 om 14:51)
@Zomaar iemand: Ik denk dat je ongelijk hebt, het zal echt niet altijd de jeugd zijn hoor, het kunnen net zo goed volwassenen zijn.
Theodoor (2-2-2010 om 13:46)
Laat die man voortaan een taxi of de bus nemen, er hadden doden bij kunnen vallen! Herkeuring laten doen, en daarna eventueel voorgoed rijbewijs in beslag nemen.
Angelique (2-2-2010 om 13:43)
Hoe je het ook bekijkt. Een bejaard iemand heeft een trager reactievermogen. Kan dat nog in dit drukke verkeer? Nee ik denk van niet. Oud worden moet je accepteren en niet dwars zijn. Gewoon je rijbewijs inleveren, net als iemand die bezopen achter het stuur zit.
Zomaar iemand (2-2-2010 om 13:39)
Zulke dingen kunnen gebeuren.. of je nu oud bent of niet. Er zijn heus wel oudere mensen die echt gevaarlijk zijn.niet kijken op rotondes.Maar de jeugd en dan vooral beginnende bestuurders zijn de laatste tijd meer in het nieuws.drank, hard rijden.. gevaarlijk weggedrag.dus waar hebben we het over
Vlissingse (2-2-2010 om 13:29)
Je kan niet alles over 1 kam scheren he, niet alle jongeren rijden onverantwoordt!! Zorg eerst dat je weet wat er precies is gebeurd voordat je al conclusies gaat trekken dat jongeren slechte rijders zijn, want ook mensen tussen 40 en 50 jaar riijden ook erg onverantwoordt!!
Yuri (2-2-2010 om 12:59)
@ Dochter. Wie is er dan verantwoord bezig? U of uw vader? In dit gebeuren is het zeker heel erg voor de beste meneer, maar een terugkerende rijvaardigheids test voor iedereen zou helemaal niet verkeerd zijn. Een auto moet toch ook gekeurd worden? Waarom de bestuurder niet dan?
Cookie-instellingen beheren