Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val Kruiningen

Toegevoegd: 20-02-2010, 18.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de dijk langs de Westerschelde nabij de Zwartweg in Kruiningen is vandaag iemand zwaargewond geraakt.
 
Het incident vond rond 16.30 uur plaats. Volgens de politie reden vier personen op hun quad in de richting van Waarde op de dijk. Ter hoogte van het gemaal reed één van de vier, een 22-jarige man uit Krabbendijke, waarschijnlijk door de laagstaande zon rechtdoor terwijl de dijk en het pad ter plekke naar links afbuigen.
 
De man kwam een meter of acht lager tussen de basaltblokken terecht en liep ondanks zijn helm hoofdletsel op. Ook brak hij zijn benen en een arm. De brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.


De 22-jarige man werd, na gestabiliseerd te zijn, per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Quad crosser (22-2-2010 om 15:14)
Er zijn eigenlijk best veel mensen die maar wat roepen. Allemaal gelul, boontje komt om z'n loontje. Waarom wel voetbal en geen cross? Waarom wel motorcross en geen quadcross? Er is een prachtige crossbaaan in rilland, maar daar mag je niet komen met een quad.. Ja leg dat maar eens uit
Brifol (22-2-2010 om 13:35)
John veel sterkte en beterschap. Ome Leen
Echwel (22-2-2010 om 12:28)
Volgens mij heb ik die quads ook al eens als gekken door Krabbendijke zien rijden met oudjaar.
Dientjj (22-2-2010 om 10:11)
Heeeeeeeeeeeeell veel sterkte John! Xx
John (21-2-2010 om 19:31)
Begrijp me niet verkeerd, maar als je deze sport wil uitoefenen doe dit dan op een officieel parcours. Op deze manier breng je ook geen andere mensen in gevaar.
John (21-2-2010 om 19:30)
Hondaforlife, De sporten die je noemt zijn nu eenmaal risico sporten. De gemeente Reimerswaal moet deze gevaarlijke sporten toch niet promoten. Je kiest er zelf voor om op gevaarlijke plaatsen je hobby uit te voeren.
Cookie-instellingen beheren