Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val Kruiningen

Toegevoegd: 20-02-2010, 18.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de dijk langs de Westerschelde nabij de Zwartweg in Kruiningen is vandaag iemand zwaargewond geraakt.
 
Het incident vond rond 16.30 uur plaats. Volgens de politie reden vier personen op hun quad in de richting van Waarde op de dijk. Ter hoogte van het gemaal reed één van de vier, een 22-jarige man uit Krabbendijke, waarschijnlijk door de laagstaande zon rechtdoor terwijl de dijk en het pad ter plekke naar links afbuigen.
 
De man kwam een meter of acht lager tussen de basaltblokken terecht en liep ondanks zijn helm hoofdletsel op. Ook brak hij zijn benen en een arm. De brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.


De 22-jarige man werd, na gestabiliseerd te zijn, per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-2-2010 om 17:58)
Sterkte john
Hondaforlive (21-2-2010 om 13:03)
De gemeente en politie weet heel goed dat er veel jongeren aan motorsport doen aangezien de politie macht die elke zaterdag middag op de been is om onze sport te verzieken. Gemeente reimerswaal bedankt!!
Hondaforlive (21-2-2010 om 13:01)
Of voetballen waar blijkbaar wel geld genoeg voor over is zodra het een maandje niet regend voor dat geld had ook wel een terrein aangewezen kunnen worden wat wel veilig is!
Hondaforlive (21-2-2010 om 12:59)
Dit moet allemaal op een gevaarlijk terrein gebeuren waar na een half uur de politie weer staat en die mensen die er last van hebben, hebben in hun jeugd waarschijnlijk alleen in een suffig buurthuisje zitten dammen op zaterdag middag daar zal je niks overkomen!
Hondaforlive (21-2-2010 om 12:57)
Sterkte ermee ik hoop dat het al wat beter gaat! Zulke ongelukken zullen wel blijven gebeuren zolang er in de gemeente reimerwaal geen ruimte is voor een sport als motorcross, autocross of gewoon op zaterdag middag met een groepje vrienden op een quad gaan rijden
Zozo (21-2-2010 om 12:49)
Als ik het goed begrijp te lezen uit de reacties, is het eigenlijk boontje komt om zijn loontje. Hopelijk is er dan een lesje geleerd. Maar evengoed hoop ik dat het helemaal goed komt. Sterkte knul.
Cookie-instellingen beheren