Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde mishandeld in Nollebos

Toegevoegd: 24-02-2010, 12.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 77-jarige vrouw uit die plaats door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hondje en een vriendin aan het wandelen. Haar hondje begon te blaffen naar een ander hondje. De eigenaar hiervan werd boos en schopte het beestje. Toen de vrouw hierop een opmerking plaatste kwam hij haar richting en sloeg in haar gezicht.

De politie is op zoek naar getuigen. Ze kunnen bellen met 0900-8844. De dader was ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud en had een blanke huidskleur. De man droeg een wollen, zogeheten eskimomuts en een donkere jas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (24-2-2010 om 15:48)
Blaffende honden en bijtende baasjes... soms zou ik het me kunnen indenken, maar dieren schoppen en bejaarden slaan ? dat gaat echt te ver...
Waldo (24-2-2010 om 15:48)
Sterkte mevrouw! Wat een achterlijk en onacceptabel gedrag van die jonge man. Moet niet zo moeilijk zijn om hem optesporen lijkt me.... moet bijna wel iemand uit de buurt zijn...
Scheldestr (24-2-2010 om 15:35)
Reacties? Dat Vliss zo aan het verloederen is? Nee die wordt alleen gegeven als het over de ''probleemwijken'' gaat en het buitenlanders zijn. Maar zo zie je maar, hollanders kunnen net zo geen respect hebben voor de mensen om hun heen n dan nog in t bos ook. Ik zeg verbied betreden nollebos!
Anita (24-2-2010 om 15:20)
Ik wil graag weten of de dader zelf een hond had . Zoja welk ras en welke kleuren ?
A. (24-2-2010 om 15:18)
Hmmmm dit is 2 misdaden. Persoon mishandelen maar ook dierenmishandeling. Maarre blijf met je tengels van beestjes af,die kunnen er immers niets aan doen dat is hun instinct om te blaffen op hetgene wat ze niet vertrouwen,dus het beestje vertrouwde die persoon niet en zie niet voor niets dus.
Laf mannetje die ik of zichzelf tegen komt. (24-2-2010 om 15:15)
Zelfs in de telegraaf is dit groot nieuws er staan al tientallen reacties en er zijn er een hoop die deze stakker een lesje willen leren .ik denk ook dat het niet lang zal duren hoop snel te horen hier op internet dat deze jongen is gepakt en hard ook.
Cookie-instellingen beheren