Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) bedreigd met mes

Toegevoegd: 28-02-2010, 16.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In Terneuzen vond zaterdag rond 23.00 uur een bedreiging plaats op de Axelsedam in Terneuzen.


Een nog onbekend gebleven man liep achter een meisje, waarvan de leeftijd niet bekend is, aan nadat het meisje sigaretten had gehaald en terug ging naar een geparkeerde auto waar haar 17-jarige vriend in zat. Toen de 17-jarige jongen een opmerking maakte naar de man werd hij door de man bedreigd met een mes en sloot hij snel het portier.

De onbekende man probeerde het portier open te maken, stak tegen de auto met het mes en schopte tegen de auto. De jongen en het meisje reden daarna weg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.. (1-3-2010 om 16:47)
Misschien was het wel een brommobiel??
Chicka68 (1-3-2010 om 14:09)
Het is heel simpel; lees wat er staat en je ziet dat de knul 17 was, leeftijd meisje werd niet vernoemd. Je kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijk stellen dat het meisje minstens 18 is en haar rijbewijs heeft. Anders had er wel gestaan dat zij dat niet was en geen rijbewijs had. Goed lezen!
Arno (1-3-2010 om 12:45)
@Bart, Als je kan lezen zie je staan dat de leeftijd van het meisje onbekend is gebleven. Uit het bericht blijkt tevens dat de actie een reactie was op een opmerking van de jongen. Dreigen met een mes valt nooit goed te praten, maar op deze manier leer je het maken van "stoere" opmerkingen wel af.
Mariah (1-3-2010 om 11:57)
Er staat nergens dat de jongen van 17 achter het stuur zat. En de leeftijd van het meisje word niet genoemd, dus dan zal vast het meisje wel oud genoeg zijn en een rijbewijs hebben
A3 (1-3-2010 om 08:53)
Als je het verhaal gewoon leest, zie je dat de leeftijd niet vermeld wordt van het meisje en er staat ook niet wie er met de auto rijd. Dus beter lezen en minder vooroordelen!!
N (1-3-2010 om 08:01)
Jongen 17 meisje ouder, hij passagier zij bestuurster niet zo heel moeilijk