Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie zoekt getuigen vluchtende man

Toegevoegd: 01-03-2010, 18.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland zoekt twee personen die getuigen waren van een wegvluchtende fietsende man op de Industrieweg in Terneuzen.


Deze personen moesten rond 15.20 uur opzij springen voor de vluchtende man, een 37-jarige man uit Brabant, die even later door de politie werd aangehouden. De man was eerder gesignaleerd op de Schoolstraat en de Kennedylaan en had verkeersovertredingen begaan.

De politie Zeeland verzoekt de twee personen die weg moesten springen voor de fietsende man en eventueel andere getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (2-3-2010 om 19:10)
Waarvoor vluchte deze man? Waarvoor zoekt men die 2 getuigen? Apart verhaal maar misschien weten we niet alles natuurlijk!
Cookie-instellingen beheren