Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie verdachten inbraak aangehouden

Toegevoegd: 28-02-2010, 20.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft zaterdagavond drie verdachten van poging tot inbraak aan de Hendrick de Keyserstraat in Vlissingen aangehouden.


Bij de politie kwam de melding binnen dat er een poging tot inbraak werd gedaan in de Hendrick de Keyserstraat in Vlissingen. Na een korte zoekslag kon de politie de drie aanhouden in de Gerrit Rietveldstraat. Zij zijn 16,17 en 20 jaar en allen afkomstig uit Vlissingen.

De drie zijn in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (1-3-2010 om 08:22)
Alleen gemeente vlissingen en derg. weten het zelf nog niet,tijd om wakker te worden,en sluit de mannetjes maar lang op.
Marco (1-3-2010 om 08:21)
Sluit maar lang op,daar begin je al een goede start mee voor vlissingen die verpauperd is,de oorzaak is maar 1 ding...vele van ons allen weten het welke.