Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Politiebegeleiding voor gewonde in hotel Goes

Toegevoegd: 07-03-2010, 15.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Onder politiebewaking is vanmiddag vanuit een hotel in Goes iemand door een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer werd rond 15.05 door een toegesneld ambulanceteam samen met politiemensen, waaronder ook enkele leden van de Zeeuwse Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) op een brancard vanuit een zij-ingang van het hotel afgevoerd per ambulance. Hierna reed de ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis.


De politie wil nog geen mededelingen doen over de zaak.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zorgmedewerker (8-3-2010 om 15:41)
W.s. inderdaad of de vrouw, of de zoon. Niet voor te stellen wat die twee meemaken nu. En dat laken over het hoofd....nog geen gevoel van veiligheid, da's duidelijk. Dat zal misschien ook wel nooit meer terugkomen. Zouden ze bang zijn dat familie van de man "de klus" komt afmaken? Afschuwelijk...
TT (8-3-2010 om 14:51)
Ik hoop dat dit goed mag aflopen,en het niet gaat om H. of A. Dat dit weer van een bron af mag komen,hoeft niet werkelijk te zijn dat dit zo is! Ik ben erg benieuwd naar wie dit geweest is. Mvg TT
Zoop (8-3-2010 om 12:40)
Een merkwaardige zaak met een luchtje...
Inge (8-3-2010 om 01:04)
Hart van Nederland meldt dat het om 1 van de overlevenden van het drama in Zierikzee zou gaan.
Fugazzi (7-3-2010 om 23:57)
Wie zat daar ondergedoken ?
Robin (7-3-2010 om 22:43)
Ik heb begrepen dat de vrouw van het familiedrama in Zierikzee is opgehaald, dat werd net verteld bij hart van nederland.
Cookie-instellingen beheren