Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Onderzoek drama nog in volle gang

Toegevoegd: 07-03-2010, 10.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het politie-onderzoek naar het familiedrama in een woning aan de Oesterstraat in Zierikzee is nog in volle gang.

De politie heeft de afzetting in de straat ingekrompen, maar de technische recherche is nog steeds bezig met het zoeken naar sporen. Ook zijn er zeilen rondom de woning geplaatst die het zicht ontnemen. Het grasveld aan de Kreeftstraat waar na de ontdekking van het drama een zwaargewonde man werd gevonden is afgezet en wordt bewaakt door twee politiewagens.

Het Openbaar Ministerie (OM) en de gemeente Schouwen-Duiveland geven om 11.00 uur vanochtend een gezamenlijke persconferentie in het gemeentehuis in Zierikzee. Hopelijk wordt dan ook meer duidelijk over het aantal slachtoffers, hun identiteit en de toedracht van het drama.
 
Zie ook:
- Veel problemen in gezin Zierikzee (07-03-2010)
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)
- Doden bij familiedrama in Zierikzee (07-03-2010)

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aloeshi (8-3-2010 om 18:58)
Lieve Haydar en Moeder,ik vind het heel erg voor jullie.ik weet ook niet wat hij dacht op dat moment maar dat hij zelf dood wil moet die zelf weten laat die kinderen dan, ze hebbben nog een hele toekomst voor zich. ALLAH YERHAMON . Ik ben een kind van 9 en kom uit libanon.
Abir (8-3-2010 om 17:55)
Ik wou de moeder heel veel sterkte wensen en ik had gehoopt dat de hulpverlening dat ze het meer onder control haddden . Jammmer genoeg kan ik geen woorden vinden wens jullie alleen maar sterkte . liefs Abir uit Zweden
Me (8-3-2010 om 17:26)
@Marianne, mevr. wilde wat ik eruit had begrepen niet weg, naar een ander adres, omdat haar ex haar toch zou vinden daar, en dat is ook zo! Dit had alleen kunnen voorkomen worden,denk ik, doordat ze de ex vastgehouden hadden vanwege het feit dat hij onberekenbaar was! En dat is gebleken
Paula (8-3-2010 om 16:42)
Als eerste wil ik moeder en zoon heel veel sterkte wensen met dit zware verlies Geen woorden voor, zeker omdat ik uit ervaring weet dat ze vaak denken dat we liegen totdat tegendeel bewezen is En dan kijk nu smerig gewoon hoe we in nederland behandeld worden. En liggen zij er van wakker ??? Ik wel
Zoop (8-3-2010 om 16:08)
Als de burgermeester zelf onenigheid heeft over financiële kwesties staat er rap genoeg een politiepost bij hem in de straat voor zijn persoonlijke beveiliging... dit was duidelijk voor hem minder belangrijk....
Maya (8-3-2010 om 13:30)
Ik wens de nabestaande heeeel veel sterkte dit had nooit zo ver mogen komen als vrouwen eens een keer serieus worden genomen als ze aangifte doen weer 2 onshchuldige kinderen de dupe van nalatigheid, hallllloooooooooo wake up..... STERKTE VOOR DE MOEDER EN DE ZOON.
Cookie-instellingen beheren