Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijk familiedrama Vlissingen

Toegevoegd: 10-03-2013, 17.58 uur - Update: 10-03-2013, 22.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is een dode vrouw aangetroffen. Een man is zwaargewond geraakt. De politie spreekt van een vermoedelijk familiedrama.
 
Volgens de politie werden de slachtoffers, een 54-jarige vrouw en een 53-jarige man,  rond 17.05 uur aangetroffen in een woning aan de Paul Krugerstraat. Dat gebeurde nadat een ongerust familielid rond 17.00 uur de politie had gewaarschuwd met de mededeling dat hij geen contact kon krijgen met het tweetal.


Ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet. De traumahelikopter landde op het strand. De zwaargewonde man is met een ambulance afgevoerd. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. De helikopter vloog door naar het ziekenhuis in Goes.

De politie is een onderzoek gestart. Technisch en tactisch rechercheurs zijn inmiddels ter plaatse bij de woning in de Steenhuisflat, vlakbij het Vlissingse gemeentehuis. Het gezinsdrama zou hebben plaatsgevonden in een te koop staande woning in het appartementencomplex.

Volgens de politie waren de slachtoffers een stel. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (11-3-2013 om 15:52)
Wat een vreselijk bericht,wens de nabestaanden erg veel sterkte met het verwerken van dit drama ,helaas was mevrouw overleden na aankomst van de hulpverlening,en een pluim voor de hulpverlening is hier wel op zijn plaats want dit is toch iets wat er ook flink in hakt,een familiedrama
Cookie-instellingen beheren