Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Condeoleanceregister Zierikzee

Toegevoegd: 07-03-2010, 12.33 uur
Condeoleanceregister Zierikzee
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In het gemeentehuis in Zierikzee wordt morgen een condoleanceregister geopend voor de slachtoffers van het familiedrama aldaar. Dat heeft de gemeente Schouwen-Duiveland vandaag bekend gemaakt.
 
De gemeente wil vanaf maandag iedereen de gelegenheid geven om zijn of haar medeleven te betuigen of reactie te geven op het drama. Ook zal op de scholen waar de twee vermoorde kinderen op zaten stil worden gestaan bij het voorval.
 
Voor omwonenden wordt later vandaag een besloten informatiebijeenkomst gehouden in het gemeentehuis. Schouwen-Duiveland gaat iedereen daar persoonlijk voor uitnodigen.
 
Klik hier voor de openingstijden van het stadhuis.
 
Zie ook:
- Veel problemen in gezin Zierikzee (07-03-2010)
- Onderzoek drama nog in volle gang (07-03-2010)
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)
- Doden bij familiedrama in Zierikzee (07-03-2010)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rina (8-3-2010 om 09:22)
Wanneer houdt het nu eens een keer op. Blijf van de kinderen af, zij hebben hier niet om gevraagd. Heel veel sterkte voor de familie.....
Fred (7-3-2010 om 18:33)
Verschrikkelyk dit drama,maar dit zal niet de laatste keer zyn.Er zitten veel mensen financeel en relationeel in de problemen.Dat gaat nog wel veel meer gebeuren helaas.!
Jannes (7-3-2010 om 15:25)
Uiteraard vreselijk wat hier allemaal gebeurd, maar laat svp in te toekomst de media hierbuiten; je zet zwakkeren van ziel aan het denken....Wanneer gebeurt het weer ?
Meijer (7-3-2010 om 15:13)
Lieve haydar en moeder. Wat een vreselijk drama heeft zich gisteravond afgespeeld,hier zijn geen woorden voor. We wensen heel veel sterkte toe. Arnoud,Maud,Kiki en Eva
Jet (7-3-2010 om 12:47)
Voor de kinderen en hun familie vreselijk een kind hoort op te kijken en trots te zijn op een vader waarom neem je je kinderen mee als je zelf dood wilt vreselijk geen woorden voor en nee ik weet zeker niet wat er in zijn hoofd omging maar ben het er niet mee eens zeer egoistisch
Cookie-instellingen beheren