Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek drama nog in volle gang

Toegevoegd: 07-03-2010, 10.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Het politie-onderzoek naar het familiedrama in een woning aan de Oesterstraat in Zierikzee is nog in volle gang.


De politie heeft de afzetting in de straat ingekrompen, maar de technische recherche is nog steeds bezig met het zoeken naar sporen. Ook zijn er zeilen rondom de woning geplaatst die het zicht ontnemen. Het grasveld aan de Kreeftstraat waar na de ontdekking van het drama een zwaargewonde man werd gevonden is afgezet en wordt bewaakt door twee politiewagens.

Het Openbaar Ministerie (OM) en de gemeente Schouwen-Duiveland geven om 11.00 uur vanochtend een gezamenlijke persconferentie in het gemeentehuis in Zierikzee. Hopelijk wordt dan ook meer duidelijk over het aantal slachtoffers, hun identiteit en de toedracht van het drama.
 
Zie ook:
- Veel problemen in gezin Zierikzee (07-03-2010)
- Al eerder familiedrama's in Zeeland (07-03-2010)
- Doden bij familiedrama in Zierikzee (07-03-2010)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder van Misha. (8-3-2010 om 13:26)
Sterkte Hydar! Voor Jou en je moeder!
Marianne (8-3-2010 om 12:58)
Ongelooflijk dat dit nog mag gebeuren! Zoveel singalen en de hulpverlening niks opgepikt! waarom is haar geen schuiladres aangeboden, en die kerel voor 20 jaar vastgezet, of naar ze eigen land terug gestuurd? heel veel sterkte voor de nabestaande, ik schaam me voor de hulpverlening!
Fugazzi (8-3-2010 om 12:38)
En dan te bedenken dat de ambtenaren straks gaan staken omdat ze alweer nog meer geld moeten. Maar het opnemen voor mensen met dit soort problemen ? nee, dat is het onderbreken van hun "carriere" niet waard....
Ingrid Sterkenburg (8-3-2010 om 11:42)
Ongeloofelijk,er bestaat toch zoiets van electronishe enkelbanden zodat je zo iemand in de gaten kan houden!!! Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig in dit land,waarom zijn we zo laks en makkelijk. Hoop dat de nabestaande de kracht hebben om door te gaan. Heel veel sterkte.
Engeltje (8-3-2010 om 07:54)
Allereerst wil ik familie en nabestaande veel sterkte toe wensen met dit zware verlies. En ja hoe vaak moet een moeder om hulp schreeuwen voordat ze gelooft wordt.
Anoniem (7-3-2010 om 22:40)
Lekker bezig hier in dat nederland... Eerst val de regering over iets belachelijks, en er word geen eens geluisterd naar deze vrouw! Ze heeft tig keer om hulp gevraagd, Belachelijk
Cookie-instellingen beheren