Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Geld en spullen weg na inbraak Terneuzen

Toegevoegd: 05-03-2010, 23.53 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tussen donderdagmiddag 15.30 uur en donderdagavond 21.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen.


Uit de woning zijn honderden euro's en computerapparatuur met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen. Er is een raam geforceerd.

Het totale schadebedrag is onbekend.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eliza (7-3-2010 om 11:20)
Volgende inbraak zaterdagavond . 4 politiewagens erbij en de dief of dieven? nog ontsnapt! het word te gek nu. indd is het een goed idee om op elkaars huis te passen heb ik ook gedaan gister.mensen let op!!
Pieter (6-3-2010 om 19:00)
Dit zijn junks die opgepakt worden en weer direct loslopen; mocht je ze betrappen sla de knieen maar kapot en dan lekker lang wachten om de politie te bellen en met een voldane grijns zeggen: hij viel me aan dus ik moest wel.
T (6-3-2010 om 15:24)
Als ze dat bij ons proberen dan komt het niet goed, moet het niet merken want de hond is altijd thuis en ik dus vaak ook. Dan kijken of ze het nog durven.
Marina (6-3-2010 om 14:58)
Weer een reeks inbraken. Een lichtje laten branden is een uitkomst. En de buren ook niets gehoord of gezien. Ze hebben het maar makkelijk. Niets is meer veilig. Waar is de buurtpreventie, die is hard nodig.
Annet (6-3-2010 om 14:24)
Las bij een andere reactie iets over een burgerwacht nou dat vind ik wel iets om bij aan te sluiten! stelletje eikels!!!
Idee (6-3-2010 om 12:41)
Het is tijd dat we er als inwoners iets tegen gaan doen. Laat de politiek weten (TOP) hier maar prioriteit aan geven! Verder kunnen we verder nog de handen uit de mouwen steken door elkaar als buren te helpen door als iemand weg is, hun huis in de gaten te houden.
Cookie-instellingen beheren