Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Motorrijder scheurt over Isabellaweg

Toegevoegd: 05-03-2010, 23.51 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Op de Isabellaweg in Ijzendijke heeft de politie donderdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een man die ruim vijftig kilometer per uur te hard reed.

Rond 15.50 uur wist de politie een 21-jarige motorrijder uit het Belgische Sint-Niklaas aan de kant te zetten. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 134 kilometer per uur over genoemde weg. De toegestane maximum snelheid bedraagt ter plekke 80 kilometer per uur.

De man moest zijn snelle rit bekopen met het verlies van zijn rijbewijs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (7-3-2010 om 08:48)
Idd Fwezel, langzaamrijders zijn niet alleen irritant maar ook erg gevaarlijk, evenals mensen die wisselend hard en zacht rijden of die plots remmen om op het laatst richting aan te geven en af te slaan. Zou fijn zijn als mensen met onveilig rijgedrag in het algemeen eens 'keihard' aangepakt worden
Mark (6-3-2010 om 20:06)
Joop, wat bedoel je precies? Het file probleem word idd minder als er meer motor rijders zijn, dus nu wordt het juist groter toch? die man moet nu met een taxi naar z'n werk dus wordt de file langer?!
Karel (6-3-2010 om 19:28)
Zonde voor de belg! Het is aangetoond dat mensen die harder rijden dan toegestaan scherper reageren dan de trage mede mens. Van mij mag overal de snelheid om hoog! vooral op Bwegen en snelweg. Behalve in een woonwijk of bij n school.
MEL (6-3-2010 om 15:01)
Jammer dat ze hem niet gepakt hebben op het stuk, waar je maar 60km/u mag rijden. Dit is al een weg waar je goed op moet passen en dan zo hard rijden, onverantwoord. Hoeveel zijn hier al geslipt door slik op de weg enz.... ze leren het maar niet
Romeo (6-3-2010 om 14:14)
Helemaal mee eens Joop.Rijden er misschien eens normale mensen op de weg.
Fwezel (6-3-2010 om 13:25)
Ja hoor joop laten we dat doen maar dan ook mensen die te langzaam rijden zwaar bekeuren
Cookie-instellingen beheren