Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

OM wil Vlissinger lange tijd achter de tralies

Toegevoegd: 04-03-2010, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft vandaag tegen een 32-jarige Vlissinger een celstraf van 21 maanden waarvan zeven voorwaardelijk geëist.

Volgens het OM zou de Vlissinger van 1 december 2008 tot 18 november 2009 in Vlissingen hebben gehandeld in cocaïne en heroïne. De Vlissinger verdween enkele dagen achter slot en grendel en begon weer op nieuw te dealen.

Ook wordt de man ervan verdacht op 18 november de deurwaarder, die bezig was met de ontruiming van de woning van de Vlissinger, te hebben gedreigd het raam uit te duwen.

Uitspraak volgt op 18 maart.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (5-3-2010 om 14:17)
Voor lange tijd achter de tralies?? Over een maand of 10 loopt ie weer over straat en kan hij zijn handeltje weer voortzetten. Stel me toch iets anders voor bij een lange tijd!
Dennis (5-3-2010 om 12:24)
Niet alleen het OM wil dat. Ik will dat namelijk ook! Opsluiten dat tuig!
John (4-3-2010 om 19:38)
Tja Dat heb ik al zo vaak gezegd !!! Ze lachen er gewoon om de straf die ze krijgen. Gewoon 3 JAAR onvoorwaardelijk de Bak in. nog een keer dealen levenslang. Het gaat hier om Zwart Geld. Die dealers vullen hun zakken. En kost de maatschappij veel overlast. Veel Zwaarder Straffen!
Cookie-instellingen beheren