Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij eenzijdig ongeval Hengstdijk

Toegevoegd: 04-03-2010, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
HENGSTDIJK - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk is woensdag rond 08.30 uur één persoon gewond geraakt.

Een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst kwam uit de richting van Kloosterzande. In een flauwe bocht kwam zij in de berm terecht. Ze raakte enkele boomstronken en vloog over de kop, waarna de auto kwam op de zijkant tot stilstand kwam.

De bestuurster en een 50-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, die bij haar in de auto zat, konden zelf uit de auto komen. De 50-jarige vrouw klaagde over rugpijn. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (8-3-2010 om 07:58)
He inge heb jij eigenlijk al je rijbewijs? zoja hou jij je altijd aan de snelheid en hoor jij misschien ook tot de risicogroep zoals je nu beweer. Het meisje kon keurig rijden.
Yuri (6-3-2010 om 20:42)
Net haar rijbewijs en haar moeder naast haar in dezelfde auto. Inge, ik denk dat het dus wel mee zal vallen met dat te hard. Ik kon ook altijd ineens heel keurig rijden met mijn ouders naast me in de auto. Beterschap voor de moeder
Thab (6-3-2010 om 10:55)
Voor degenen die denken dat je het in het verkeer van ervaring moet hebben...kijk eens goed rond op de weg...
Jedidja (6-3-2010 om 10:18)
Tja, nog maar kort het rijbewijs, geen ervaring nog dus...kan gebeuren. beterschap voor de moeder!
Inge (6-3-2010 om 10:09)
Nog maar pas haar rijbewijs? Tja, dat is een risicogroep. Kijk maar eens naar t.v. programmas als blik op de weg.........
Engeltje (5-3-2010 om 16:10)
Allereerst wil ik deze mensen heel veel beterschap wensen. Het zijn onze buren. Enne Inge wie zegt dat ze te hard heeft gereden. Eerst nadenken voordat je iets uitkraamt. Het meisje had nog maar net haar rijbewijs. Wat de oorzaak is geweest dat zullen wij nooit weten maar zij alleen en haar ouders
Cookie-instellingen beheren