Aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 03-03-2010, 11.52 uur

Door: Danielle Gillesse
VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden.

Een 20-jarige Vlissingse vrouw fietste over het fietspad van de Paul Krugerstraat. Ter hoogte van de kruising met de Industrieweg stak zij de rijbaan van de Paul Krugerstraat over en verleende geen voorrang aan een 25-jarige automobiliste, eveneens uit Vlissingen.

De fietser viel en kwam met haar hoofd op de trottoirband van de middenberm terecht. Zij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten lichtbeschadigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Omstander (4-3-2010 om 08:19)
Hulde aan een voorbijfietsende EHBO-ster, die 112 belde en het slachtoffer heeft opgevangen.
Ikke (4-3-2010 om 08:15)
Dat is de tweede keer in een week dat er geen voorrang word gegeven. en als ze dan worden aangereden heeft de automobilist het gedaan. stoppen als je wilt oversteken. Want de Paul Krugerstraat is een rotstraat om over te steken ,ik woon er zelf dus maak het dagelijks mee.
Vlissinger (3-3-2010 om 17:15)
Valt ook niet goed te zien als je daar oversteekt. je kunt als fietser niet alles zien en het is gewoon goed inschatten. dat geld ook voor de kruising met de van dishoekstraat. wanneer je daar bent overgestoken als fietser ben je blij dat je de overkant gehaald hebt!