Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Woning vol rook na aanbranden eten

Toegevoegd: 04-03-2010, 21.50 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - De brandweer is vanavond uitgerukt naar een woning in woonzorgcomplex Onder de wieken in Zaamslag.

Rond 18.10 uur had de brandweer een automatische brandmelding gekregen vanuit het complex. De brandweer van Zaamslag rukte met toeters en bellen uit naar het gebouw aan de Molenstraat. Bij aankomst van de brandweer bleek dat eten was aangebrand in de magnetron. De bewoner had zijn kamerdeur naar de centrale gang geopend en daardoor was het automatisch brandalarm geactiveerd.

De brandweer heeft de ramen in de woning opengezet en het alarm gereset. Na ongeveer een half uur was de brandweer weer terug op de kazerne. De woning liep geen schade op.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pako (6-3-2010 om 19:56)
Hangt er wel is alleen een gewone rookmelder geen automatische rookmelder die doorgeschakeld staad naar de alarmcentrale! zeeland.
Zoop (5-3-2010 om 12:52)
Eten aanbranden in de magnetron? Kan dat ook al? Wel vreemd dat er in de woning zelf geen melder hangt...
Cookie-instellingen beheren