Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Geld gepind met gestolen pas

Toegevoegd: 04-03-2010, 22.22 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Donderdagmiddag is in Middelburg een 67-jarige vrouw uit de gemeente Veere het slachtoffer geworden van een zakkenroller.

De vrouw ontdekte de diefstal van haar portemonnee tussen 16.15 en 16.30 uur op de Pottenbakkerssingel. De portemonnee werd rond 17.45 uur teruggevonden maar een bankpas die voor de diefstal in zat bleek weg te zijn.

Met de pas zijn binnen enkele minuten na de diefstal vele honderden euro's gepind.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburgse (6-3-2010 om 22:56)
De politie heeft jaren geleden zelf al gezegd dat er ws apparaatjes in omloop zijn waarmee de pincode zo afgelezen kan worden. dat verklaart misschien dat er al snel veel geld opgenomen is ?
Ik (6-3-2010 om 20:27)
Tjonge stelletje dombo's, ja diegene die altijd maar denken dat er een pincode bij heeft gezeten!! De daders zijn link...staan achter je terwijl jij ergens sta te pinnen. Bij sommige winkels staan ze zowat op je hielen. Vooral overal je hand boven het schermpje houden. Sterkte voor mevrouw.
Linda (6-3-2010 om 19:18)
Ga lekker eens zelf werken in plaats van aan een ander z;n geld te zitten! moeten wij ook hoor
Barry (6-3-2010 om 16:56)
Ik vind dat echt weer zo typisch. Stelen kunnen zeker hun eigen geld niet verdienen. Even voor de duidelijkheid zo duur is een appel niet hoor :P
F de Smidt (6-3-2010 om 13:44)
Zoop heeft geen gelijk want die tas waar wat ook inzit is niet van de dief de maatregels moeten is bij geschaafd worden bv naarmate van het land waar ze vandaan komen en de nederlandse wet ook aanpassen
Thab (6-3-2010 om 10:50)
Wat trekken we weer snel allerlei domme conclusies... Waar staat dat de pincode in mw haar portomonnee zat? Nergens volgens mij... Wie zegt dat de dief bij een winkel/automaat niet achter haar stond te kijken?
Cookie-instellingen beheren