Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Gewonde bij ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 15-03-2010, 13.39 uur
Gewonde bij ongeluk Heinkenszand
Door: Maximaal Multimedia
HEINKENSZAND - Bij een ongeval op de kruising van de Drieweg met het Clara's Pad in Heinkenszand is vanochtend rond 09.30 uur een vrouw gewond geraakt.


Een 31-jarige vrouw uit Heinkenszand verleende op dit kruispunt geen voorrang aan een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele. Bij de aanrijding liep de 51-jarige vrouw een pijnlijke nek op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na onderzoek kon zij weer naar huis. De 31-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij.

De beide voertuigen raakten beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HEINKENSZAND II (17-3-2010 om 13:11)
Is onze theoretische kennis nu al zo ver weggezakt dat voor elk kruispunt maar een rotonde moet komen? Je wordt geleerd goed naar links kijken, rechts kijken, weer links kijken, je kunt zelfs wat "langer de tijd te nemen" alvorens het kruispunt op te rijden. M.i. een ongelukkige voorrangsfout.
Ikke (16-3-2010 om 14:33)
Erik heeft gelijk. iedere dag gebeuren er ongelukken door onoplettendheid van mensen ook in het vekeer of op de werkvloer je kan het nog zo veilig maken eens glipt er toch iemand tussendoor.
Erik (15-3-2010 om 22:51)
Die situatie is prima overzichtelijk. De verantwoordelijkheid mag ook wel eens bij de verkeersdeelnemers liggen...
Condor (15-3-2010 om 20:18)
Yep, lichten aan, gordels om, maximaal de soms belachelijk lage maximum snelheid handhaven, nuchter achter het stuur, straks met een kastje weten waar je naar toe gaat, veel teveel betalen voor de brandstof, tunnel en zo meer. Maar weet; de politie is je beste vriend, soms is vriendloos leuker.....
Vincent (15-3-2010 om 20:02)
Hoezo? rare situatie!! Gewoon effe de tijd er voor nemen. En wat betreft de verlichting overdag, daar geef ik gelijk in, maar dat het op dat moment schemerig was, dat niet, was gewoon mooi lente weer!!
Hkz (15-3-2010 om 19:19)
Wat een rot kruising is dit moet er ook elkedag overheen. wordt er naar mijn mening ook steeds drukker misch een idee voor een rotonde je moet hier naar 3 kanten kijken levens gevaarlijk! Hoeveel ongelukken moeten hier nog gebeuren?!!
Cookie-instellingen beheren